Дизайн

Строителна Компания РЕЗОС предлага неповторимост на дизайна, съобразен с новите тенденции. Водещо в нашите дизайнерски решения е хармоничното съчетаване на пространство, обеми, цветове и светлина.

Създаването на отличаваща се архитектура и интериорен дизайн е емоционално изживяване за сетивата на твореца, което можем да сравним с пътуване. То ни води на място, където искаме да усещаме себе си. За да стигнем до там се нуждаем от взаимно доверие – върху него градим успешните си проекти. Само с доверие стигаме до смели решения и впечатляващи резултати. Ние, нашият малък екип, с интересни идеи и опит „рисуваме“ Вашите мечти за дом и уют, за работното Ви място или СПА център и водно огледало.

В годините се специализирахме в проектирането, технологията, дизайна и изграждането на СПА центрове и водни огледала. Това е нашата най – силна страна. Участвали сме в множество проекти с различни екипи, като консултанти, проектанти или дизайнери. Имаме опит както в подготовката на техническата документация, така и с работата на терен, и със справянето със специфични задачи по изграждането на СПА или на водни съоръжения.

Работим в партньорство с фирми, утвърдени на българския пазар, които доставят и монтират оборудване за характерните съоръжения.

Вижте последните ни проекти.

Дизайн